top of page
Mosseølets Venner logo

Heidundrende oktoberfest på gamle Moss Bryggeri

01. oktober 2022 ::: BTH/MøV.

Mosseølets Venner var invitert av Evasion Event/Ekeby Gårdsbryggeri til real oktoberfest fredag 30. september i historiske lokaler.

 

Og Mosseølets Venner var ikke vonde å be! I det nyoppussede lokalet til det gamle tapperiet på Moss Bryggeri ble det er heidundrende partai, der lystige gjester skålte med skummende seidler, danset på bordene og sang av full hals.


Orkesteret, Nika und die Schlägerknaben, lagde et forrykende liv i salen med sine moderniserte utgaver av diverse schlägere.


En gedigen suksess som bør gjentas

Selve arrangementet gikk over to dager og etter antall solgte billetter å dømme, ble dette tydeligvis en suksess for arrangørene totalt sett. En opplevelse var det selvfølgelig å få ekte Paulaner Oktoberøl på fat fra München i reale liters seidler, akkompagnert av ferskbrygget oktoberøl fra Ekeby Gårdsbryggeri, og ikke minst, vårt eget Moss Oktoberøl. De fleste fra Mosseølets Venner deltok på fredagens arrangement og det er verdt å nevne at det var representanter fra foreningen som vant premien for beste oktoberfest-kostyme, både for damer (dirndl) og herrer (lederhosen) . Oktoberfesten var kort og godt en gedigen suksess for deltakerne som bestod av en pen blanding av vennegjenger, foreninger og firmaer. Det var tut & kjør med allsang og dansing på bordene hele kvelden. Dette var et arrangement som ga mersmak og som gjerne bør bli en fast tradisjon hvert år i Moss!


Vi lar bildene tale for seg selv her:


Comentários


NYHETER - ARTIKKEL
bottom of page