top of page
Mosseølets Venner logo

MFK Eldres - Heftig opprykks- og oktoberfest

28. oktober 2022 ::: BTH/MøV.

MøV deltok som foredragsholdere på MFK Eldres sin tradisjonelle oktoberfest i "brakka" på Melløs Stadion. Samtidig ble MFK sitt opprykk til OBOS-ligaen feiret med brask og bram!

 

Anledningen kunne ikke passet bedre! Moss Fotballklubb rykket opp til OBOS-ligaen den 22. oktober og uka etter avholdt MFK Eldres avdeling sin årlige oktoberfest i brakka på Melløs, som vanlig med Mosseølets Venner til stede for å fremheve Moss Oktoberøl, Morsa Aquavit og Ekeby Gårdsbryggeri. Og for å skåle for opprykket med MFK Eldres. En behagelig oppgave med en slik entusiastisk gjeng tilstede!


Moss Fotballklubb slår Ullern i årets siste kamp og sørger for direkte opprykk til OBOS-ligaen!


MFK Eldres holder oktoberfest tradisjonen i hevd

På oktober-medlemsmøtet hvert år trår MFK Eldres til og lager oktoberfest, der oktoberøl og pølser med sauerkraut er en selvfølge. Siden foreningens medlemmer er særdeles vitebegjærlige inviterer de alltid folk fra styret i MøV til å holde foredrag om oktoberfest og oktoberøl. Det ble som vanlig et meget godt gilde!


En lydhør forsamling hos MFK Eldres lytter til MøV's foredrag, blant dem to gode veteraner fra fotballklubbens glansdager; Per «Pella» Viggen og Jan Erik «Kremmer'n» Fredriksen.


MøV var representert med hele fire mann fra styret denne gang. Styremedlem Knut Lødeng-Persen pratet villig vekk om Moss Oktoberøl samt Ekeby's Oktoberøl og nyutviklede Bayerøl.


Et knippe bilder fra en livat gjeng i "brakka" på Melløs. Legg merke til den gode kombinasjonen av pølser og sauerkraut med ekte Moss Oktoberøl og Morsa Aquavit på siste bilde.

Kommentare


NYHETER - ARTIKKEL
bottom of page