top of page
Mosseølets Venner logo

MFK Eldres - Heftig opprykks- og oktoberfest

28. oktober 2022 ::: BTH/MøV.

MøV deltok som foredragsholdere på MFK Eldres sin tradisjonelle oktoberfest i "brakka" på Melløs Stadion. Samtidig ble MFK sitt opprykk til OBOS-ligaen feiret med brask og bram!

 

Anledningen kunne ikke passet bedre! Moss Fotballklubb rykket opp til OBOS-ligaen den 22. oktober og uka etter avholdt MFK Eldres avdeling sin årlige oktoberfest i brakka på Melløs, som vanlig med Mosseølets Venner til stede for å fremheve Moss Oktoberøl og Morsa Aquavit. Og for å skåle for opprykket med MFK Eldres. En behagelig oppgave med en slik entusiastisk gjeng til stede!

Moss Fotballklubb slår Ullern i årets siste kamp og sørger for direkte opprykk til OBOS-ligaen!


MFK Eldres holder oktoberfest tradisjonen i hevd

På oktober-medlemsmøtet hvert år trår foreningen til og lager oktoberfest, der oktoberøl og pølser med sauerkraut er en selvfølge. Siden foreningens medlemmer er særdeles vitebegjærlige inviterer de alltid folk fra styret i MøV til å holde foredrag om oktoberfest og oktoberøl.

En lydhør forsamling hos MFK Eldres lytter til MøV's foredrag, blant dem to gode veteraner fra fotballklubbens glansdager; Per «Pella» Viggen og Jan Erik «Kremmer'n» Fredriksen.

MøV var representert med hele fire mann fra styret denne gang. Styremedlem Knut Lødeng-Persen pratet villig vekk om Moss Oktoberøl samt Ekeby's Oktoberøl og nyutviklede Bayerøl.

Et knippe bilder fra en livat gjeng i "brakka" på Melløs.





NYHETER - ARTIKKEL
bottom of page