top of page
Mosseølets Venner logo

Medlemskveld med storfint besøk av MFK

27. april 2023 ::: BTH/MøV.

MøV var vertskap for månedens medlemstreff og vi fikk særdeles storfint besøk denne gang av Moss Fotballklubbs hovedtrener Thomas Myhre!

 

April måneds felles medlemstreff for venneforeningene Mosseølets Venner, Morsa 1833 og Mossefossens Venner ble denne gang avholdt for første gang på Øre Villa Kro på Melløs. Våre tidligere møtesteder, Mikro'n og Knutepunktet, har som kjent lagt inn årene, men heldigvis kom innehaver av Øre Villa Kro, Lewi Solli, oss til unnsetning og skaffet oss plass der for anledningen.


Siden Mosseølets Venner var vertskap for denne medlemskvelden, var vi spente på hvem vi skulle hanke inn som foredrags-holder denne gangen. Stor var gleden da Moss Fotballklubbs kjente, kjære og desidert blideste ansikt, Siv Holder, tok ballen og skaffet oss selveste MFK's hovedtrener Thomas Myhre som gjest.


Thomas kom for å fortelle oss om MFK og klubbens nye hverdag i OBOS-ligaen. Thomas og alle hans nye og gamle medspillere, både på banen og i administrasjonen, har hevet MFK betraktelig de senere årene og vi begynner nå å se konturene av en klubb som virkelig er på vei oppover. Tilværelsen som klubb på nivå 2 i norsk fotball er annerledes og mye tøffere enn i lavere divisjoner og det skulle bli virkelig spennende og høre hva Thomas hadde å si om deres nye hverdag på elitenivå!

Siv Holder fra MFK's markedsgruppe har klubben i sitt hjerte. Her introduserer hun hovedtrener i MFK og gammel fotballproff i Premier League, Thomas Myhre på Øre Villa Kro.


Thomas sitt foredrag om hverdagen for både spillere og trenere i MFK var meget engasjerende . Det var som Siv Holder sa, det er bare å putte en femmer på han Thomas, så er'n i gang. Og det stemte. Publikum fikk et godt innblikk i livet på Melløs Stadion, med skråblikk på både fotballfaglige og daglige utfordringer som må håndteres for å bygge opp et godt lag.

Særdeles interessant var Thomas sin betraktning av hvordan spillerne skal håndteres på det psykologiske plan. Dette gjenspeiler seg på banen, der man både i fjor og de to første kampene i årets serie, kunne se at spillerne gir jernet og spytter blod for laget, spesielt i annen omgang av kampene. Det ingen tvil om at hovedtrener Thomas Myhre utgjør en forskjell her.

Thomas sine levende innlegg trigget nysgjerrigheten hos publikum og diskusjonene gikk heftig både under og etter foredraget.


Godt drikke må man ha under slike foredrag. Det er verdt å merke seg at Øre Villa Kro har et meget gunstig spesialtilbud for betalende medlemmer av MøV på alt av mosseøl og "Morsing" (Morsa Aquavit og mosseøl combo). Moss Konventionsøl er et godt valg her.


Etter foredraget ble Thomas overrakt en sixpack med Moss Konventionsøl, aldeles fortjent. Deretter måtte det tas et "lagbilde" av MFK og deler av MøV sitt styre. En stor takk til Thomas og Siv.


Comments


NYHETER - ARTIKKEL
bottom of page