top of page
Mosseølets Venner logo

Årets Moss Oktoberøl, denne gang på boks!

15. september 2019 ::: BTH/MøV.

En stor nyhet for Mosseølets Venner er at årets utgave av oktoberølet ble tappet på boks for første gang.

 

Moss Oktoberøl ble dermed den første av våre øltyper som blir tappet på boks, i stedet for 0,33 ltr flaske som i fjor. Nye etiketteringsmaskiner på tappelinjene hos vår samarbeidspartner Berentsens Brygghus gjør det nå mulig å prege boksene med etiketter. Tidligere måtte man benytte ferdig pregede bokser fra fabrikk som krevde store innkjøpsvolum for å være lønnsomme i bruk. Dette betyr at flere av våre nåværende seks øltyper kan komme på boks som alternativ i fremtiden. Boks er den mest etterspurte emballasjetypen i markedet for tiden.

Et øl basert på bayerske tradisjoner

Moss Oktoberøl er et gyllent lagerøl med en tilnærming mot den tyske øltypen Märzen og er basert på førsteklasses råvarer, slik som premium Pilsner- og Münchner-malt, samt utsøkt humle av typen Perle og Saaz. Dette gir ølet en lavtonet bitterhet med god maltfylde og behagelig ettersmak. Rett og slett en perfekt ledsager på oktoberfesten!


Moss Oktoberøl fås tak i hos Varnaveien Mineralvann på Høyda. Men vær rask, for det blir fort utsolgt. Husk at Moss Oktoberøl trives best i lystig lag og i gode seidler …


Comments


NYHETER - ARTIKKEL
bottom of page