top of page
Mosseølets Venner logo

Stappfullt på første medlemskvelden i 2024

25. januar 2024 ::: BTH/MøV.

Godt oppmøte og real god stemning på Dansken Vertshus på årets første medlemstreff torsdag 25. januar,

 

Det var stappfullt av stemningsfulle foreningsmedlemmer på Dansken Vertshus i Kjellerødgården, der sjefskokk Michael Hansen og hans medarbeidere tok vel i mot oss. Totalt var ca 50 medlemmer fra de tre venneforeningene Mosseølets Venner, Morsa 1833 og Mossefossens Venner tilstede, som dermed på denne årets første medlemskveld satte en god standard for oppmøte.


Quiz med tøff vanskelighetsgrad

Det var Mosseølets Venner som var vertskap denne gang og hovedtemaet for medlemskvelden var en meget omfattende og kompetansekrevende øl-quiz. Quiz-master for anledningen var styremedlem Knut Lødeng-Persen, en gammel ringrev med snart 30 års fartstid i MøV, og han loset oss gjennom tøffe ølfaglige spørsmål med stødig hånd.

Quiz-master Knut Lødeng-Persen hadde full kontroll på alle de tunge ølfaglige spørsmålene.


Marina Ellingsgård tar i mot quiz-premien på vegne av sitt team, som skålte heftig etter seieren.


Medlemstur til Gdansk

Mosseølets Venner planlegger å arrangere en medlemstur til Gdansk i år. MøV arrangerte samme type tur i 2015 og det ble en gedigen suksess som MøV ønsker å gjenta. Tidspunktet for reisen blir andre helgen i april (omkring lørdag 13). Det vil komme mer info fra Mosseølets Venner når detaljene er på plass.


En god gammel kjenning gjenoppstår - Moss Fatøl

Mosseølets Venner har siden i fjor sommer hatt et prosjekt gående for å gjenskape en god gammel klassiker fra gamle Moss Bryggeri, nemlig storselgeren Moss Fatøl. Prosjektet er et samarbeide mellom MøV, Varnaveien Mineralvann og Berentsens Brygghus og kommer til å se dagen lys på 0,5 liters boks i løpet av våren. Mer info kommer når brygget blir satt.

Visepresident Bjørn Hytten er synlig stolt når prototypen for Moss Fatøl presenteres på møtet.


Nytt MøV-styremedlem blir klappet inn

Mosseølets Venner opplevde et par beklagelige frafall i sitt styre grunnet sykdom i fjor og trengte derfor sårt en forsterking.

Løsningen ble å gripe tak i en innflytter som har fått et godt hjerte for sin nye hjemby - Dag Lindam Sveen. Han har økonomisk bakgrunn og skal blant annet hjelpe til med å få årsregnskapet på plass frem til neste årsmøte fredag 8. mars (hold av denne datoen!).


Her ønskes konstituert styremedlem Dag Lindam Sveen velkommen i styret av en særdeles fornøyd visepresident Bjørn Hytten.
Bildeserie fra medlemsmøtetComments


NYHETER - ARTIKKEL
bottom of page