top of page
Mosseølets Venner logo
MEDLEM

MEDLEMSINNMELDING

Her kan du melde deg inn i foreningen Mosseølets Venner. Medlemskapet koster kun kr. 200,- pr. år.

     

Som medlem vil du bli en del av en entusiastisk skare som er med på å forvalte en viktig kulturarv for Moss by, en flytende kulturarv som snart er 185 år gammel. Du får også diverse medlemsfordeler, blant annet spesialpris på enkelte utesteder i Moss som vi har avtale med, og medlemsrabatt ved kjøp av effekter, som for eksempel våre etterspurte ølglass. I tillegg sponser vi av og til en del av prisen ved deltagelse på diverse arrangementer gjennom året.  Det betyr at du tjener inn medlemskontingenten ganske raskt. Les mer om medlemsfordelene nedenfor.

    

For å bli medlem, fyll ut skjemaet nedenfor med dine personopplysninger.

Vennligst merk at alle feltene må fylles ut.

 INNMELDINGSSKJEMA - del 1 av 2

* Ved å sende inn dette skjemaet, aksepters lagring og bruk av personopplysningene, som MøV trenger for å holde kontakten med deg som medlem. MøV garanterer at opplysningene ikke vil bli misbrukt eller overlatt til tredjepart.

SEND INN

MEDLEMSFORDELER

Som betalende medlem i MøV kan du benytte deg av flere medlemsfordeler som gjør at du raskt kan tjene inn igjen prisen for kontingenten.

Dette gjelder blant annet:    

 • Spesialpris på utesteder som MøV har avtale med
  - Øre Villa Kro: Medlemspris på alle typer mosseøl og pakkepris på "Morsing" (Morsa Aquavit + mosseøl combo).
  - Vi jobber kontinuerlig med å skaffe flere slike avtaler for medlemmene.

 • Rabatt på MøV effekter
  Dette gjelder blant annet våre etterspurte ølglass som vi nå to har typer av og som er populære gaver..

 • Sponsede arrangementer
  MøV prøver å gjennomføre arrangementer i løpet av året der vi søker så langt vi kan å sponse medlemmene eller oppnå spesialpriser. Dette gjelder blant annet det faste årsmøtet vårt i mars, diverse utflukter og vår utenlandstur hvert annet år.

 • Drømmen om Nye Moss Bryggeri
  I begynnelsen av 2020 hadde vi kommet meget langt i å realisere vår gamle drøm om å reetablere bryggeriet i byen vår Moss. 
  Men så kom dessverre pandemien. Nå 3 år etter har prosjektet gradvis begynt å komme til live igjen og mye interessant skjer i kulissene. Kontingenten din hjelper oss videre i prosjektet og hvis vi kommer i mål, da vil du som betalende medlem få klare fordeler som andre bare kan drømme om ...
   

bottom of page