top of page
Mosseølets Venner logo

Ny ladning med mosseøl har ankommet!

6. desember 2023 ::: BTH/MøV.

Et stort parti på over 13.000 flasker og bokser med mosseøl har nettopp ankommet Varnaveien Mineralvann på Rygge Storsenter.

 

To typer mosseøl i samme lass

Dette partiet er fordelt på to av våre bestselgere, Moss Konventionsøl og Mossepils, med klar overvekt av førstnevnte. Moss Konventionsøl er nemlig vår mest populære øltype og selger jevnt og trutt året rundt. Dette lasset kommer til å gå fort unna nå i disse juletider så det lurt å være tidlig ute for å sikre seg et brett eller to.

Hva passer best i jula?

På grunn av kapasitetsutfordringer ble det dessverre ikke brygget noe Moss Juleøl i år, men vi håper denne ladningen med realt mosseøl dekker behovet til alle gilde mosseølvenner i de mange mossehjem denne jula. Vi anbefaler sterk kombinasjonen av Moss Konventionsøl og Morsa Aquavit til både ribba og pinnekjøttet, og gjerne Mossepils og Morsa til lutefisken og juletorsken.

En spennende nyhet er på vei ...

MøV jobber ufortrødent videre for å holde den flytende kulturarven levende! Neste år kommer vi derfor med atter en relansering av en en kjent og kjær klassiker fra gamle Moss Bryggeri. Mer info kommer over nyttår!


Stedet er Varnaveien Mineralvann!

Mosseøl fås tak i hos enkelte dagligvare butikker i byen, men først og fremst hos Varnaveien Mineralvann på Rygge Storsenter. De har også et rikholdig utvalg av øltyper i alle varianter.Comments


NYHETER - ARTIKKEL
bottom of page